Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ-Περικυκλώνουν το Άγιο Όρος οι Τούρκοι μπουκαδόροι ψαράδες

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με Τούρκους ψαράδες να εισβάλλουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα σε σημείο που χθες το πρωί εκδόθηκε και το βράδυ πάλι αλώνιζαν στην Λέσβο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του “αυτή τη στιγμή… τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται ανατολικά του Αγίου Όρους, ενώ απαγορεύεται στα ελληνικά σκάφη , η παρουσία τους εκεί!”

Ο πρόεδρος των Μηχανοτρατών Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καραβέτης είπε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο ίδιο ραδιόφωνο σημειώνοντας πως πρέπει να τους κυνηγήσουμε αλλά αντί αυτού απαγορεύεται να παέι ελληνικό σκάφος! Επίσης αποκάλυψε πως "έχει εγκαταλειφθεί η Ζουράφα"!! 

Αμερικανός ειδικός: Η Τουρκία προκαλεί πολιτισμική γενοκτονία στην Κύπρο “πνίγοντας” τους Τουρκοκύπριους

Η Ζουράφα ή Λαδόξερα είναι ακατοίκητη νησίδα που βρίσκεται στο νομό Έβρου, και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση ανατολικά της Σαμοθράκης.

Μπορεί ο κ. , αλλά πρακτικά το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό! 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών χθες είναι αδύναμη! 

"Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της διασφάλισης της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς και της προστασίας του ευρωπαϊκού κεκτημένου, έδωσε εντολή στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα για την πραγματοποίηση διαβήματος διαμαρτυρίας για παράνομη αλιεία από τουρκικά αλιευτικά σκάφη εντός των χωρικών μας υδάτων.

Επίσης, τόνισε την καταδικαστέα πρακτική σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής, η οποία συνοδεύει τα τουρκικά αλιευτικά και παρενοχλεί τα ελληνικά αλιευτικά.

Η παράνομη αλιεία εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αποτελεί επίσης παραβίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, πέρα από το γεγονός ότι είναι ακόμα μια παραβίαση, εκ μέρους της Τουρκίας, του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Η Τουρκία, δυστυχώς, συνεχίζει ακάθεκτη την παραβατική της συμπεριφορά.

Η ελληνική πλευρά, προσηλωμένη στην προάσπιση των δικαιωμάτων της που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, δεν αφήνει καμία πρόκληση να μείνει αναπάντητη."  αναφερόταν χθες κα ισήμερα έχουμε πάλι τα ίδια! 

 

Tags
Back to top button