Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε τα σημάδια που δείχνουν καρκίνο: Τί να κάνετε αν τα εντοπίσετε στο σώμα σας

Στο ένα τρίτο, περίπου, των νέων ασθενών με καρκίνο, η ασθένεια διαγιγνώσκεται μόνο όταν εισαχθούν στα επείγοντα, λόγω επιδείνωσης της υγείας τους.


Ο καρκίνος σε νέους άνθρώπους είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί. Γύρω στους 2500 ανθρώπους ηλικίας μεταξύ 13 και 24 ετών βρίσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο στη Βρετανία. Αυτό σημαίνει, ότι σε αυτές τις ηλικίες ο καρκίνος είναι σπάνιος και πολύ μικρή η υποψία εμφάνισής του.

Το ένα τρίτο περίπου των ασθενών επισκέπτονται τα επείγοντα περισσότερες από τρεις φορές, πριν παραπεμφθούν.

Προκειμένου να σηματοδοτήσουν την έναρξη της Εβδομάδας Δράσης κατά του Εφηβικού Καρκίνου, τα μέλη της Ένωσης Εφηβικού Καρκίνου, αποκάλυψαν τα πέντε συχνότερα σημάδια της ασθένειας στους νέους, τα οποία είναι συνήθη, ανεξήγητα και επίμονα.

Αυτά είναι:


Πόνος

Καρούμπαλο ή οίδημα

Σημαντική απώλεια βάρους

Εξαιρετική κόπωση

Αλλαγές σε κηλίδες του δέρματος(ελιές)

Τα σημάδια αυτά μπορούν, προφανώς, να μπερδευτούν, με συμπτώματα μιας οποιασδήποτε ασθένειας, αλλά μόνο αν τα γνωρίζετε θα μπορέσετε να δράσετε εγκαίρως.

Πηγή: xorisorianews.gr

Tags
Back to top button