Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Διωγμοί: Ποινική δίωξη στους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» για «διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση σε ανυπακοή»

Oι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», η γνωστή σελίδα πολιτών που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για «διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση σε ανυπακοή και διέγερση», στο πλαίσιο των διωγμών που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση σε όσους αντιδρούν ενεργά στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που εμφανίζονται να είναι διαχειριστές της σελίδας.

Η υπόθεση μπήκε στο «στόχαστρο» της εισαγγελικής έρευνας μετά την διαβίβαση σχετικής δικογραφίας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία αυτή για τη σελίδα «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» αφορά συνολικά 5 άτομα (έναν 67χρονο από την Αθήνα, έναν 55χρονο από τη Θεσσαλονίκη, έναν 53χρονο από τη Γλυφάδα, έναν 53χρονο από το Κιλκίς και έναν 52χρονο από την Καβάλα).

Έπειτα από καταγγελίες πολιτών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στη σελίδα αυτή, όπου διαδίδονταν ψευδείς ειδήσεις, υπήρχαν προτροπές για μη συμμόρφωση στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ παρέχονταν ακόμη και νομικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των μέτρων.
 

Tags
Back to top button