Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δήλωση ΣΟΚ για τους εμβολιασμούς στο CNN: Αν εμβολιαστείτε τότε…

Όλα ειπώνονται πλέον ξεκάθαρα

Η Leana Sheryle Wen είναι ιατρός, γεννημένη στην Κίνα, αρθρογράφος στο The Washington Post και ιατρικός αναλυτής του CNN. Μεταξύ άλλων δήλωσε, μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο:

«Η κύρια ανησυχία μου είναι ότι δεν θα φτάσουμε σε ανοσία αγέλης εξαιτίας της διστακτικότητας απέναντι στα εμβόλια.

Και γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα το εμβόλιο αυτή την στιγμή και σκέφτονται ”Καλά εντάξει. Είναι μόλις ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, οι οποίοι είναι πραγματικά αντι-εμβολιαστές” και αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει η αντι-επιστημονική αντι-εμβολιαστική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι, εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο έχουν ανησυχίες σχετικά με το εμβόλιο, οι οποίοι απλώς δεν γνωρίζουν τι περιέχει μέσα και πρέπει να τους το ξεκαθαρίσουμε ότι το εμβόλιο είναι το εισιτήριο πίσω στην ζωή πριν την πανδημία…

Και το παράθυρο για να το κάνουμε αυτό στενεύει πραγματικά…

(…)

Αν τα πάντα ανοίξουν, τότε ποιο θα είναι το καρότο; (!!!!!!)

Πώς θα δώσουμε κίνητρο στους ανθρώπους, ώστε πραγματικά να εμβολιαστούν;

Γι’ αυτό λοιπόν πιστεύω ότι το CDC και η διοίκηση Biden οφείλουν να βγουν δημόσια πολύ πιο τολμηροί και να πουν ”Αν εμβολιαστείτε, μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, όλες αυτές τις ελευθερίες που έχετε.” Διότι αλλιώς οι άνθρωποι θα βγουν έξω και θα απολαύσουν αυτές τις ελευθερίες έτσι κι αλλιώς! Και φοβάμαι την κατάσταση να μπούμε στο φθινόπωρο όπου ποτέ δεν φτάνουμε σε ανοσία αγέλης και κατόπιν να χτυπηθούμε από το επόμενο κύμα του covid-19 το φθινόπωρο, κάτι το οποίο θα μπορούσε να ‘χει προληφθεί αν απλώς καταφέρναμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν τώρα.


Tags
Back to top button