Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραζιλία: Σταθερή η υγεία του Λούλα μετά τον τραυματισμό του - Ακυρώνει το ταξίδι στη Ρωσία

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβαυποβλήθηκε την Τρίτη σε νέες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, Ρομπέρτο Καλίλ και Άνα Ελένα Ζερμόγκλιο, ο πρόεδρος Λούλα θα υποβληθεί την Παρασκευή σε νέα σειρά ιατρικών εξετάσεων. Διευκρίνισαν ότι είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Gripen: Το αουτσάιντερ που νίκησε το Rafale στην Βραζιλία πηγαίνει για δεύτερη νίκη στην Ινδία


Εξαιτίας ατυχήματος που είχε στο σπίτι του το Σάββατο, ο Λούλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Υπέστη «μικρή εγκεφαλική αιμορραγία» και του έγιναν ράμματα, είπε ο δρ Καλίλ.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρωσία για τη σύνοδο κορυφής των BRICS, έπειτα από σύσταση των γιατρών να αποφύγει προσωρινά πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Tags
Back to top button