Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι αγώνες του Μουντιάλ στις ΗΠΑ θα είναι ασφαλείς αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε έναν μοναχικό λύκο, λέει ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στις έντεκα αμερικανικές πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλοφ του 2026, το οποίο ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα, «θα είναι πολύ ασφαλείς», αλλά «δεν μπορούμε να ελέγξουμε έναν μοναχικό λύκο», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μαρκγουέιν Μάλιν.

«Έχουμε πραγματικά κινητοποιηθεί. Όλες οι πόλεις μας που φιλοξενούν αγώνες έχουν πραγματικά συνεργαστεί. Οι αγώνες θα είναι πολύ ασφαλείς. (...) Είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε έναν μοναχικό λύκο», τόνισε σήμερα ο υπουργός της κυβέρνησης Τραμπ στο Fox News, συγκρίνοντας τους επερχόμενους αγώνες στα αμερικανικά στάδια με «78 Super Bowl σε 38 ημέρες».

Ο αξιωματούχος προσδιόρισε συγκεκριμένα την ζώνη «πριν την είσοδο στην περίμετρο ασφαλείας, κάτι που μας ανησυχεί πολύ». «Αλλά ενισχύουμε» την αστυνομική παρουσία εκεί, ανέφερε.

Έντεκα από τα δεκαέξι στάδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 βρίσκονται στις ΗΠΑ, από τη Βοστώνη μέχρι το Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων της Ατλάντα και του Κάνσας Σίτι.

Ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί εκεί θα είναι οι ΗΠΑ εναντίον της Παραγουάης στο Λος Άντζελες αύριο Παρασκευή. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Ο εναρκτήριος αγώνας, μεταξύ Μεξικού και Νότιας Αφρικής, θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη του Μεξικού σήμερα το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Tags
Back to top button