Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βίντεο: Αλβανικής καταγωγής βαθμοφόροι βάζουν τους Ελληνες στρατιώτες να φωνάζουν αλβανικά συνθήματα στην αναφορά! (upd)

(Ανανέωση 13.36 - Αρχικό δημοσίευμα 10.02): Σύμφωνα με πληροφορίες η γνησιότητα του βίντεο επιβεβαιώθηκε και το ΓΕΣ, αφού «ξύπνησε» από τα δημοσιεύματα του pronews.gr και του defencenet.gr διέταξε ΕΔΕ για τον εντοπισμό των βαθμοφόρων «μαυροσκούφηδων» (!) Αλβανών.

Από τις φωτό διακρίνονται άρματα μάχης M48A5 και προφανώς πρόκειται για νησιωτική Επιλαρχία, αφού τα συγκεκριμένα άρματα υπηρετούν πλέον μόνο στα νησιά. Αυτοί θα υπερασπίσουν τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ...


Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου δύο Αλβανοί ελληνικής υπηκοότητας που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό ως βαθμοφόροι δίνουν παραγγέλματα-καψώνια σε Έλληνες στρατιώτες και τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών, ενώ βιντεοσκοπούν την πράξη τους. 

Να σημειώσουμε ότι αυτό γίνεται στην αναφορά μονάδας! 

Συγκεκριμένα το βίντεο με τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες»,  κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί καταγραφή ενός βίντεο δημοσιευμένου στο Instagram, όπου μάλιστα φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του.

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο, αφού μιλήσει στην κάμερα στα αλβανικά, στη συνέχεια δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους Έλληνες στρατιώτες και τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διάσημου προσώπου της Αλβανίας και συγκεκριμένα του ράπερ-τραγουδιστή Meriton Mjekiqin.

Μάλιστα ο ένας από τους δύο Αλβανούς φαίνεται να διατηρεί σχολή kickbox στα Τίρανα, ενώ ανεβάζει τη σημαία της Αλβανίας στο Instagram. 

Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί.

Tags
Back to top button