Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάρσα τα απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε γαλλικό προξενείο και πρεσβεία της Αιγύπτου

Φάρσα αποδείχθηκαν τελικά τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών που έγιναν το πρωί της Παρασκευής (31/7) στο προξενείο της Γαλλίας, στην πρεσβεία της Αιγύπτου, στο ΕΒΕΑ και στο ΒΕΑ.

Έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις στα κτήρια, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους στο κέντρο της Αθήνας, δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 11.00 το πρωί άγνωστοι τηλεφώνησαν στο προξενείο της Γαλλίας και την πρεσβεία της Αιγύπτου και ισχυρίστηκαν ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγινε το ίδιο για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν γίνει και πάλι απειλητικά τηλεφωνήματα για το γαλλικό προξενείο και το ΕΒΕΑ, που επίσης είχαν αποδειχθεί φάρσες.

Tags
Back to top button