Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αυτό είναι το πιο παχυντικό λαχανικό που μπορεί να καταναλώσετε

Τα φρούτα και τα λαχανικά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά για την υγεία μας και προσφέρουν μόνο θετικά στοιχεία, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για ένα από αυτά.

Σύμφωνα με την έρευνα του Χάρβαρντ που υποστηρίζει πως καλό είναι να αποφεύγεις ένα συγκεκριμένο λαχανικό, καθώς αυξάνει το σωματικό βάρος.

Το “δαιμόνιο” αυτό λαχανικό είναι λοιπόν το… καλαμπόκι! Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, οι οποίοι έτρωγαν μεγάλες ποσότητες από αμυλούχα λαχανικά, όπως καλαμπόκι, πατάτες και αρακά έπαιρναν περισσότερα κιλά σε βάθος χρόνου από όσους προτιμούσαν τα πράσινα φυλλώδη.

Ο λόγος; Τα λαχανικά αυτά έχουν υψηλότερο γλυκαιμικό φορτίο, προκαλώντας πιο συχνές και έντονες αυξήσεις της ποσότητας του σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό, οι οποίες τελικά κάνουν πιο έντονο το αίσθημα της πείνας. Αντίθετα, όσοι έτρωγαν λαχανικά πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως η λαχανίδα και τα φασολάκια, το βρήκαν πιο εύκολο να χάσουν βάρος.

 

 

Tags
Back to top button