Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αποκαλύψεις Γ.Βαρουφάκη: «Προκαλώ τον Β.Σόιμπλε να πει αν υπάρχει έστω και μια ανακρίβεια στο βιβλίο μου»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει ο Κώστας Γαβράς το υλικό από τις ηχογραφήσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στα Eurogroup που συμμετείχε.

Παράλληλα προκάλεσε τον Σόιμπλε να πει αν υπάρχει έστω και μια ανακρίβεια στο βιβλίο του.

«Προκαλώ και προσκαλώ τον κ. Σόιμπλε και όλους να μου πουν αν υπάρχει έστω και μία ανακρίβεια στο βιβλίο μου», τόνισε ο πρώην ΥΠΟΙΚ στον Alpha 989, αναφερόμενος και στην ανοικτή επιστολή που έστειλε στον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας μετά την συνέντευξή του στον Αλ. Παπαχελά. δήλωσε στον Αlpha 989 ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε ερώτηση εάν θα αξιοποιηθεί το ηχητικό και οπτικό υλικό που έχει καταγράψει (από τις συνομιλίες του με τους Ευρωπαίους εταίρους, είπε ότι γι’ αυτό είναι υπεύθυνος ο δημιουργός της ταινίας, δηλαδή ο Κώστας Γαβράς.

 

Tags
Back to top button