Ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PSOE), Πέδρο Σάντσεθ, όπως προβλεπόταν μετά την.
Αλήθεια γνωρίζουμε ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας;
Με ένα σύντομο σχόλιο της η γνωστή ερευνήτρια της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεγκ Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ μας θυμίζει…
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναφέρει:
“Το 2015 ανέφερα στις ειδήσεις στο μπλογκ μου ότι ο Πέδρο Σάντσεζ θα πήγαινε στην Bilderberg. Σήμερα είναι πρωθυπουργός της Ισπανίας. Καμιά ελπίδα ή προφητεία;” ….
Το βίντεο που ακολουθεί αν και στα ισπανικά είναι σαφές… Τα ονόματα Σάντζεθ και Μπιλντερμπεργκ δεν χωράνε και πολλές μεταφράσεις….
Με λίγα λόγια η ερευνήτρια της μυστικοπαθούς λέσχης είχε προβλέψει την άνοδο της κρατικη΄ιεραρχία το νυν πρωθυπυοργού της Ισπανίας από το 2015.
Όλοι λοιπον μαριονέτες της Λέσχης;
Υπενθυμίζεται πως η ίδια .
Η περίπτωση του νέου πρωθυπουργού της Ισπανίας αποδεικνύει πως το άγρυπνο μάτι της μυστικιστικής οργάνωσης, της περίφημης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ ξέρει να εντοπίζει “νέα ταλέντα”.
Άλλωστε επί πολλά έτη η γκάμα των προσώπων που παντελώς άγνωστοι πέρασαν τις πύλες της και κατόπιν είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται είναι ουκ ολίγα! Κλίντον, Τόνι Μπλερ, Κοφι Ανάν, Χαβιέ Σολάνα κλπ κλπ.
Σύμφωνα με την Ισπανίδα δημοσιογράφο και ερευνήτρια Cristina Martin Jimenez, συγγραφέα του βιβλίου για τα μυστικά της λέσχης με τίτλο “Perdidos. Los planes secretos de Club Bilderberg”, κάθε ένα από τα σημαίνοντα πρόσωπα του πλανήτη που σήμερα απολαμβάνει μεγάλη δύναμη πάτησε στο κατώφλι της Λέσχης.
Σε παλιότερο άρθρο της με τίτλο “Sanchez και Rivera, οι πολλά υποσχόμενοι της Bilderberg στην Ισπανία “, ανέφερε ως παράδειγμα τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.
Σε εκείνο το άρθρο ήταν που είχε πρωτοαναφέρει την περίπτωση Σάντσεθ. Έγραφε για τα δύο «χρυσά παιδιά» του νέου πολιτικού σκηνικού της Ισπανίας, τον Πέδρο Σάντσεθ (πρωθυπουργό πλέον) και τον Αλμπέρτ Ριβέρα, οι οποίοι είναι οι επικεφαλής των Σοσιαλιστών και των φιλελεύθερων των Ciudadanos αντιστοίχως και προ διετίας έδωσαν τα χέρια σε μια ιδιότυπη όσο και περίεργη σύμπραξη.
Στο άρθρο της λοιπόν η Χιμένεθ ανέφερε για το παράδειγμα Κλίντον πως: “Κατά τη συνεδρίαση του 1991 στο Μπάντεν-Μπάντεν, στη Γερμανία, παρακολουθήσαμε τον νέο και άγνωστο κυβερνήτης του Αρκάνσας, που ένα χρόνο αργότερα εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο. Μιλάω, βέβαια, για τον Μπιλ Κλίντον” και συνεχίζει με το παράδειγμα του Τόνι Μπλερ:
«Αν και το αρνήθηκε πολλές φορές, χρόνια αργότερα, ο Τόνι Μπλερ επιβεβαίωσε ότι η πρώτη φορά που είχε προσκληθεί στη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήταν στην Αθήνα το 1993»
Και η λίστα της δεν σταματάει εκεί αφού περιλαμβάνει ακόμη τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο οποίος διορίστηκε απευθείας από τον Μπιλ Κλίντον, τον Ρομάνο Πρόντι, ενώ για τον Χαβιέρ Σολάνα λέει: “Πώς θα σκεφτείτε ότι ένας άγνωστος υπουργός, όπως ήταν ο Χαβιέ Σολάνα, έγινε γενικός γραμματέας του NATO;”
Συγκεκριμένα όσον αφορά τη χώρα της η δημοσιογράφος σημειώνει ότι οι ιθύνοντες της Λέσχης δεν εφησυχάζουν ποτέ και αυτή τη στιγμή έχουν εστιάσει σε νέους φιλόδοξους και πολύ ελπιδοφόρους πολιτικούς.
«Ο ψηλός, δυνατός, αθλητικός, όμορφος νέος ηγέτης, Pedro Sanchez τράβηξε την προσοχή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ” λέει η Χιμένεθ και συνεχίζει:
“Εκτός από το γενικό γραμματέα του PSOE, ένας άλλος νεαρός πολιτικός στον οποίο έχει εστιάσει η Bilderberg είναι ο πρόεδρος του κόμματος των Πολιτών Albert Rivera”.
“Δεν θα με εξέπληττε αν ο Rivera ελάμβανε πρόσκληση από την Bilderberg, αν δεν έχει ήδη συμβεί κάτι τέτοιο, για την επόμενη συνάντηση του 2016 “, καταλήγει Cristina Martin Jimenez.
Τα δίχτυα λοιπόν εκείνων που κινούν μέσω της Λέσχης τα νήματα του πλανήτη και αντιμετωπίζουν τους ηγέτες σαν μαριονέτες, έχονυ απλωθεί για τα καλά…