Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Απίστευτο! Αυτές τις 6 τροφές δεν πρέπει να τις καταναλώσουμε ωμές για κανέναν λόγο!

Λουκάνικα: Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, τα συσκευασμένα λουκάνικα Φρανκφούρτης μπορούν να μολυνθούν με βακτήρια listeria, τα οποία εξοντώνονται μόνο με τη θερμότητα.

Νωπό γάλα: Το γάλα που προέρχεται κατευθείαν από την αγελάδα, χωρίς να είναι παστεριωμένο, μπορεί να περιέχει επιβλαβή βακτήρια όπως το E.coli και η σαλμονέλα. Σύμφωνα με τον FDA, το νωπό γάλα είναι 150 φορές πιο πιθανό να προκαλέσει τροφικές ασθένειες συγκριτικά με άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πικραμύγδαλα: Είναι ποικιλία αμυγδάλων, που περιέχουν υδροκυανικό οξύ, το οποίο είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός κυανιούχου υδρογόνου και νερού. Αρκούν 70 ακατέργαστα πικρά αμύγδαλα για να σκοτώσουν έναν ενήλικα.

Μελιτζάνα: Η άψητη μελιτζάνα περιέχει σολανίνη, την ίδια τοξίνη που καθιστά προβληματικές τις πατάτες. Θα χρειαστεί να καταναλώσετε μία μεγάλη ποσότητα ωμής μελιτζάνας για να εμφανίσετε δυσάρεστες γαστρεντερικές επιδράσεις και να δηλητηριαστείτε, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο να την μαγειρέψετε. Επιπλέον, κάποιοι άνθρωποι εκδηλώνουν αλλεργικές αντιδράσεις ακόμη και σε μικρές ποσότητες ωμής μελιτζάνας.

Μανιτάρια: Περιέχουν πλήθος ωφέλιμων συστατικών, όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και κάλιο. Ορισμένοι γιατροί σημειώνουν, ωστόσο, ότι απαιτείται θερμότητα για να απελευθερωθούν ορισμένα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη τους. Επιπλέον, τα ωμά μανιτάρια είναι μία από τις πιο υψηλές σε συγκέντρωση αγαριτίνη τροφές. Πρόκειται για τοξίνη που σύμφωνα με διάφορες μελέτες έχει καρκινογόνο δράση.

Tags
Back to top button