Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Νέα Τάξη Πραγμάτων

Απίστευτο! Αρνήθηκαν άσυλο σε Χριστιανό από το Ιράν επειδή «ο Χριστιανισμός δεν είναι ειρηνικός»

Το Ηνωμένο Βασίλειο αρνήθηκε το άσυλο σε έναν Ιρανό άνδρα επειδή δήλωσε στην αίτηση του ότι μεταστράφηκε από το Ισλάμ στην «ειρηνική» θρησκεία του Χριστιανισμού, σύμφωνα με The Independent.


Το Υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε αποσπάσματα από τη Βίβλο στην επιστολή απόρριψης του αιτούντος – λέγοντας ότι το βιβλίο της Αποκάλυψης είναι γεμάτο με εικόνες καταστροφής, θανάτου και βίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «Αυτά τα παραδείγματα είναι ασυμβίβαστα με τον ισχυρισμό σας ότι μεταστραφήκατε στον Χριστιανισμό αφού ανακαλύψατε ότι είναι μια «ειρηνική» θρησκεία, σε αντίθεση με το Ισλάμ που περιέχει βία, οργή και εκδίκηση ».

Οι δικηγόροι και οι ενάγοντες δήλωσαν ότι η υπόθεση απέδειξε μια «παραμόρφωση της λογικής» και μια «απερίσκεπτη» προσέγγιση στις ζωές των αιτούντων άσυλο, που απορρέουν από την τάση του τμήματος να «καταλήξει σε οποιοδήποτε λόγο αρκεί να αρνηθεί» τις υποθέσεις.

Ο συνήγορος του αιτούντος άσυλο, Nathan Stevens, έγραψε στο twiter «Έχω δει πολλά με την πάροδο των ετών, αλλά ακόμη και εγώ ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος διαβάζοντας αυτό το απίστευτα προσβλητικό επιχείρημα που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την άρνηση του ασύλου.»
Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές για τη μετανάστευση, σημειώθηκε σημαντική αύξηση των εσφαλμένων απορρίψεων ασύλου μέχρι το 5% από το 2015-2016.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω από το κείμενο της επιστολής


 

Tags
Back to top button