Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση των ΗΠΑ! Πως θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τον Τραμπ

Σε 15 ημέρες θα αποφασιστεί μία από τις πιο σημαντικές προεδρικές εκλογές στην ιστορία.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να κερδίσει τη Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προοδευτική αριστερά θα οδηγηθεί κατάρρευση.
Ακριβώς όπως το 2016, όταν ο Τραμπ εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος, τα μέσα ενημέρωσης θα απογοητευτούν, οι Δημοκρατικοί θα σοκαριστούν και θα υπάρξουν διαδηλώσεις στους δρόμους, πιθανώς βίαιες.
Οι Δημοκρατικοί του Κογκρέσου, όπως ο Τζέιμι Ράσκιν , θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Το σκηνικό είναι έτοιμο για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ που θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού, καθώς από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι η κούρσα για το Λευκό Οίκο είναι αμφίρροπη.

Το Ισραήλ χτυπά ανελέητα τη ναυτική βάση της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό! Το Ιράν συγκεντρώνει τα αραβικά κράτη του Κόλπου

Επτά αποκαλούμενες πολιτείες πεδίου μάχης υποτίθεται ότι θα αποφασίσουν τις εκλογές: Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Βόρεια Καρολίνα, Τζόρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα.
Αλλά ακόμη πιο σημαντική θα είναι η εμπειρία του αμερικανικού λαού, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό έχει μετανιώσει για τις εκλογές που έφεραν τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο πριν από τέσσερα χρόνια.
Αυτή είναι η υποκείμενη ιστορία που τα μέσα ενημέρωσης δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ.
 

Οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο χρόνο δείχνουν ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος και το 36% όλων των Αμερικανών έχει αμφιβολίες για τις εκλογές του 2020.

Αυτό είναι απλώς ένα συναίσθημα, όχι γεγονός, αλλά τα συναισθήματα αποφασίζουν για τις προεδρικές εκλογές, και η σχεδόν χαρούμενη αντιαμερικανική ώθηση της προεδρίας του Μπάιντεν έχει δώσει σε περισσότερο από το 60% των πιθανών ψηφοφόρων την αίσθηση ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο ως έθνος, όπως αν;αφέρει το 

 

Σε απελπισία ο Ζαλούζνι! Δεν μπορούμε άλλο είναι 780.000 οι νεκροί- Η Ουκρανία δίνει εδάφη για να τερματιστεί ο πόλεμος



Η προεδρεία του Μπάιντεν

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2020 υπήρξε προειδοποίηση για τις παγίδες μιας νίκης των Δημοκρατικών.
Μεταξύ άλλων ήθελε τη Κάμαλα Χάρις να επικαλείται την 25η Τροποποίηση αμέσως μετά την ορκωμοσία του Biden, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία με ένα γραφειοκρατικό πραξικόπημα.
Δεν συνέβη ακριβώς έτσι, φυσικά, αλλά 3½ καταστροφικά χρόνια αργότερα, η Κάμαλα Χάρις μαζί με τον Τσακ Σούμερ και τη Νάνσι Πελόζι φαινομενικά χρησιμοποίησαν το φάσμα της 25ης Τροποποίησης για να αναγκάσουν τον Μπάιντεν να τερματίσει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή.Τέχνη που μιμείται τη ζωή.

Άλλωστε, όλοι θυμούνται ότι ο Τραμπ φαινόταν κοντά στο να επισφραγίσει τη νίκη του στις εκλογές του 2020, χάρη στις καθυστερημένες ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου στην Πενσυλβάνια.
Αλλά «σε μια έκτακτη συνεδρίαση, το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια συγκαλείται και αναιρεί την προηγούμενη απόφασή του ότι οι καθυστερημένες ψήφοι θα μπορούσαν να καταμετρηθούν για έως και τρεις ημέρες.

Υπερβολικό, ναι, αλλά προληπτικό όσον αφορά το πώς τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα θα αποφάνθηκαν τελικά υπέρ του Μπάιντεν σχεδόν σε κάθε ζήτημα, αρνούμενα να εξετάσουν τα στοιχεία απάτης ή αντισυνταγματικών παρατυπιών.

Τι θα συμβεί μετά τις εκλογές

Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, όταν ο Τραμπ θα εκλεγεί ως ο 47ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ειδικά αν η εμπειρία των Αμερικανών θα αντικατοπτρίσει την ανανεωμένη ευημερία, έναν πιο ασφαλή κόσμο και το σεβασμό στην παράδοση και την κοινή λογική.
Πολλοί θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό…

Tags
Back to top button