Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αλλαγές από τη Δευτέρα στα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, τίθεται σε ισχύ το νέο σύστημα επισκέψεων σε γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ.


Η συγκεκριμένη απόφαση για αλλαγές στο υπάρχον σύστημα πάρθηκε έπειτα από καταγγελίες που δεχόταν ο ΕΟΠΥΥ από ασφαλισμένους σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που λάμβαναν, ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν πως οι νέες οδηγίες παραβαίνουν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

Οι αλλαγές που προβλέπονται στο νέο σύστημα έχουν ως εξής:

Μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων στους συμβεβλημένους γιατρούς μέχρι 20 και μέσος χρόνος διάρκειας επίσκεψης τα 15 λεπτά.

Μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων σε συμβεβλημένους γιατρούς: 100


Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί πρέπει να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου της, κατά το οποίο θα δέχονται τους ασφαλισμένους του οργανισμού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να δίνουν οι ασφαλισμένοι κατά την επικοινωνία τους με τους συμβεβλημένους γιατρούς, ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα είναι Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης και Τηλέφωνο επικοινωνίας.

Tags
Back to top button