Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Α.Εξαδάκτυλος: «Το καλοκαίρι θα πετάξουμε τις μάσκες»

Στην εξέλιξη της πανδημίας και στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Εξαδάκτυλος επισήμανε πως η κατάσταση όσον αφορά στα κρούσματα και τις νοσηλείες εξελίσσεται «ομαλά καθοδικά, αλλά αργά», ενώ υπογράμμισε πως το πρόβλημα εξακολουθεί να εντοπίζεται στους ανεμβολίαστους.

«Δυστυχώς ο ευάλωτος πληθυσμός που δεν έχει εμβολιαστεί παραμένει υποψήφιος για βαριά νόσηση ή κατάληξη», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΙΣ μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Για τους εμβολιασμούς είπε πως έχουν προχωρήσει ωστόσο το ποσοστό δεν είναι επαρκές όσον αφορά στα άτομα μεγάλης ηλικίας.

Στο μεταξύ, έως τα τέλη Μαρτίου αναμένεται η περαιτέρω αποκλιμάκωση των σκληρών δεικτών, ενώ ο σχεδιασμός για την περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων μπορεί να ανατραπεί μόνο εάν υπάρξει νέα αναζωπύρωση της πανδημίας των κρουσμάτων και μια νέα πίεση του ΕΣΥ .

Επίσης ο κ. Εξαδάκτυλος εξήγησε τι ισχύει με τα πιστοποιητικά νόσησης, ενώ προανήγγειλε το… τέλος της μάσκας.

«Το καλοκαίρι πετάμε τις μάσκες (προστασίας από τον κορωνοϊό) και βάζουμε τις μάσκες θαλάσσης», είπε χαρακτηριστικά.
 

Tags
Back to top button