Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Υπόθεση Diddy: Κατασχέθηκαν 100 συσκευές με στοιχεία εναντίον του ράπερ

Ο Κομπς εμφανίστηκε εχθές ενώπιον του δικαστή Αρούν Σουμπραμάνιαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Αφού μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, αγκάλιασε καθέναν από τους δικηγόρους του και χαμογελούσε καθώς μιλούσε μαζί τους.

Ο 54χρονος ράπερ έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που κατατέθηκαν εναντίον του τον περασμένο μήνα, συμπεριλαμβανομένης αυτής του εκβιασμού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για εκβιασμό χρονολογούνται από το 2008.

Κατά την ακρόαση της Πέμπτης, η βοηθός εισαγγελέα, Εμιλι Τζόνσον δήλωσε ότι 96 ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν τον Μάρτιο από σπίτια του Κομπς στο Μαϊάμι και το Λος Αντζελες αλλά και σε ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο στη Φλόριντα. Οκτώ από τις συσκευές που κατασχέθηκαν στο Μαϊάμι περιέχουν πάνω από 90 terabytes πληροφοριών, τις οποίες η Τζόνσον χαρακτήρισε «αναπάντεχες».

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο Κομπς εξανάγκαζε και κακοποιούσε γυναίκες για χρόνια με τη βοήθεια ενός δικτύου συνεργατών και υπαλλήλων, ενώ εκβίαζε τα θύματα με εκβιασμούς και βίαιες πράξεις, όπως απαγωγές, εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς. Σύμφωνα με την Τζόνσον το κατηγορητήριο μπορεί σύντομα να επικαιροποιηθεί με επιπλέον κατηγορίες ή και κατηγορούμενους

Tags
Back to top button