Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πακιστάν: Συνετρίβη ελικόπτερο του στρατού - Δεν υπάρχουν επιζώντες

«Ένα ελικόπτερο Mi-17 της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη κατά την απογείωση κοντά στο Μουζαφαραμπάντ σήμερα λόγω τεχνικού σφάλματος», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες», πρόσθεσε ο στρατός, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των μελών του προσωπικού που επέβαινε στο σοβιετικού σχεδιασμού αεροσκάφος, μια έκδοση του ρωσικού Mi-8 με χωρητικότητα περίπου 30 άτομα.

Ομάδες διάσωσης έχουν φτάσει στο σημείο και έχει διαταχθεί η σύσταση επιτροπής έρευνας για να εξακριβώσει την ακριβή τεχνική αιτία του δυστυχήματος, υπογράμμισε ο στρατός.

Το ελικόπτερο συνετρίβη κατά την απογείωση και έπιασε φωτιά, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters, προσθέτοντας ότι πυροσβέστες προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Το Κασμίρ, μια περιοχή με μουσουλμανική πλειοψηφία, διεκδικείται στο σύνολό του από την Ινδία και το Πακιστάν, αλλά έχει διαιρεθεί μεταξύ των δύο χωρών μετά την ανεξαρτησία των δύο χωρών από τη Βρετανία.

Έπειτα από χρόνια συχνών συγκρούσεων και ανοιχτού πολέμου με την Ινδία, η περιοχή θεωρείται εξαιρετικά ευαίσθητη από τον πακιστανικό στρατό και την κυβέρνηση.

 

Tags
Back to top button