Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Υφ.Περιβάλλοντος: «Είχαμε αποφασίσει να φύγουμε αν ξεπερνούσε τα όρια ο Ερντογάν»

Όπως φαίνεται, η απόφαση να αποχωρήσει η ελληνική αντιπροσωπεία σε περίπτωση που ο Ρ.Τ.Ερντογάν ξεπερνούσε τα όρια είχε παρθεί από πριν.

«Είχαμε αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα αποχωρήσει η ελληνική αντιπροσωπεία από την εκδήλωση στα Ύψαλα, εάν ξεπερνούσε τα όρια ο Ερντογάν», δήλωσε πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου.

Εξήγησε ότι ενώ αποχωρούσε τον ρώτησε κάποιος Τούρκος αξιωματούχος αν συμβαίνει κάτι και ο ίδιος απάντησε ότι μετά από αυτά που άκουσε, πρέπει να αποχωρήσει.

Ο υφυπουργός μάλιστα τόνισε ότι το οξύμωρο είναι το ότι ο Ταγίπ Ερντογάν υπαινίχθηκε ότι η Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή, όταν η ίδια η Τουρκία δημιουργεί τετελεσμένα στην Κύπρο εδώ και 40 χρόνια.

Αμέσως μετά την αποχώρηση ο διπλωματικός σύμβουλος του υπουργείου Ενέργειας ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών και τον πρέσβη και ο ίδιος ενημέρωσε τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι οι 2 πρώτες ώρες της εκδήλωσης κύλισαν ομαλά, χωρίς προκλήσεις, μέχρι την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο Ερντογάν, στο τέλος της εκδήλωσης.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε την αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, όταν μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την χώρα μας λέγοντας ότι κάποιοι άρχισαν να απειλούν την κυβέρνηση της Λιβύης, με αφορμή τη συμφωνία που υπέγραψε με την Άγκυρα για τις θαλάσσιες ζώνες

Tags
Back to top button