Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Χρήσεις του κρεμμυδιού εκτός μαγειρικής που δεν φανταζόσασταν

Πέρα από το να νοστιμίζει τα περισσότερα πιάτα, το κρεμμύδι έχει έξυπνες χρήσεις και εκτός κουζίνας.

Δείτε ποιες είναι αυτές.

Γυαλίστε τα μέταλλα

Κόβετε το κρεμμύδι και στη συνέχεια το συνθλίβετε. Στη συνέχεια το ανακατεύετε με νερό. Με ένα πανί, τρίβετε τη μεταλλική επιφάνεια. Τρίψτε μέχρι να καθαρίσει.

Απαλλαγείτε από την οσμή των βερνικιών

Το ίδιο μείγμα που περιγράφεται για τη στίλβωση μετάλλων λειτουργεί και για την καταπολέμηση των δυσάρεστων, και μερικές φορές ανθυγιεινών οσμών των χρωμάτων και βερνικιών.

Καθαρίστε το γκριλ

Κόβετε ένα κρεμμύδι στη μέση, και με ένα πιρούνι, γλιστράτε το κρεμμύδι στη σχάρα για να καθαρίσει.

Τρόφιμα

Κάντε το καμένο ρύζι, βρώσιμο και πάλι

Ξεχάσατε το ρύζι στο μάτι και σας κάηκε λίγο; Δεν χρειάζεται να το πετάξετε! Απλά τοποθετήστε το μισό από ένα κρεμμύδι πάνω από το ρύζι. Θα απορροφήσει την καμένη γεύση.

Διατηρήστε το αβοκάντο

Αποτρέψτε τα αβοκάντο από το να μαυρίσει, αποθηκεύοντας το σε ένα αεροστεγές πλαστικό δοχείο με κόκκινο κρεμμύδι. Τοποθετήστε το μισό από ένα κρεμμύδι στο δοχείο και στη συνέχεια τοποθετήστε το αβοκάντο.

Tags
Back to top button