Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Χρ. Βερναρδάκης: «Ίσως είναι μια λύση ένα μεγάλο Grexit από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα»

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μία βιτρίνα, πίσω από την οποίαν εκπληρώνονται άλλες δεσμεύσεις»: αυτό κατήγγειλε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Χρ. Βερναρδάκης, εκφράζοντας συγχρόνως τη βούληση να σταματήσει το φαινόμενο αυτό. Για το λόγο αυτό και είναι ανοικτό, όπως είπε, «το ενδεχόμενο ενός μεγάλου Grexit από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ίσως είναι μία λύση», παραπέμποντας και στις αντίστοιχες δράσεις που είχαν γίνει στο εξωτερικό κατά το παρελθόν.

Όπως εξάλλου ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο υπουργός Επικρατείας, όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε «μια αρρωστημένη κατάσταση στα όρια της παρανομίας», για αυτό και χρειάζεται βαθύ νυστέρι, δήλωσε. «Η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη προς όλους», σύμφωνα με το αυστηρό μήνυμα Βερναρδάκη, που είπε επίσης ότι πρέπει να τελειώσει το «παραμύθι» ότι 5.000 άνθρωποι μπορούν να κατευθύνουν πολιτικές αποφάσεις.

Όμως, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ακόμη με έμφαση πως θα στεναχωρηθεί πάρα πολύ εάν δει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «βουλευτές μιας συλλογικότητας, μιας αριστερής κυβέρνησης, να αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα, για να εξυπηρετήσουν μία εκλογική τους πελατεία. Εδώ πρέπει να είμαστε κάθετοι. Συμμετέχουμε», διεμήνυσε ο κ. Βερναρδάκης, «σε μία πολιτική μάχη, έχουμε μία ιδεολογία. Δεν είναι διαχείριση, ούτε μικροπελατειακών καταστάσεων, ούτε να κλείνουμε τα μάτια δεξιά και αριστερά. Αυτές είναι οι παθογένειες της πολιτικής. Αυτό εννοούσε ο Τσίπρας χτες όταν είπε -και πράγματι το είπε- σε έξαλλη κατάσταση, ότι αυτή την ιστορία θα την τελειώσει. Γιατί ακριβώς επειδή δεν τον κρατάει κανείς, δεν έχει και κανένα λόγο να την κουκουλώσει», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Κάλεσε επιπλέον τους ακροατές να αναλογισθούν τι θα γινόταν σε ένα ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. «Σε αυτό το πλαίσιο, με παράγοντες που μπαίνουν μέσα στα γήπεδα με όπλα, ντουφέκια και στρατούς που στοιχίζονται πίσω από αυτές τις ηγεσίες, μπορεί να γίνει; Το επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον αυτό; Δεν θα ήταν υπόλογη η κυβέρνηση εάν δεν σταματούσε αυτή τη διαδικασία;», διερωτήθηκε ο κ. Βερναρδάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button