Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Χούλιγκανς έστησαν καρτέρι στα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ

Σοκαριστικές εικόνες έρχονται στο “φως”, από αναρτήσεις οπαδικού προφίλ στα social media, σχετικά με το “κακό” που ήταν διατεθειμένοι να προκαλέσουν Τούρκοι χούλιγκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του αγώνα του “δικεφάλου του Βορρά” με την Γαλατάσαραϊ στο “Αλί Σαμί Γεν”, για την πρεμιέρα του Europa League.

Κάτι παραπάνω από 2.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στης εξέδρες του γηπέδου της Γαλατάσαραϊ και απ’ ότι φαίνεται, γλίτωσαν από μια επίθεση με πέτρες, κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Τούρκοι χούλιγκανς φαίνεται ότι σκόπευαν να επιτεθούν με πέτρες στα πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με την εν λόγω φωτογραφία να δείχνει ότι την είχαν… στημένη, περιμένοντας σε ύψωμα, με φόντο κεντρικό δρόμο.

Οι όποιες ζημιές – τραυματισμοί αποφεύχθηκαν, πιθανότατα επειδή η διέλευση των πούλμαν πραγματοποιήθηκε αρκετές ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο. Με εντολή της τουρκικής αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παρέμειναν εντός του γηπέδου μέχρι και δυόμιση ώρες μετά το παιχνίδι!

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπήρξε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων κατά την αποχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, συνοδεύοντας τους έως και τα ελληνικά σύνορα.

 

Tags
Back to top button