Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βελόπουλος ανέβασε νέες φωτογραφίες με ανθρώπινα οστά από τα Τέμπη, τις έσβησε μετά τις αντιδράσεις συγγενών - Φλωρίδης: «Ξεφτιλίστηκε»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρά τις διαψεύσεις από τον Γιώργο Φλωρίδη και τις οργίλες απαντήσεις από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών  για τις φωτογραφίες με οστά από τα Τέμπη που έδειξε στη Βουλή ισχυριζόμενος ότι ανήκουν σε θύματα του δυστυχήματος, αλλά στην πραγματικότητα είναι οστά ζώων, επανήλθε με φωτογραφίες από ανθρώπινα οστά θυμάτων των Τεμπών, οι οποίες όμως περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έχουν δοθεί στους συγγενείς. Μετά το νέο σάλο, έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση. 
 

Με νέα του ανάρτηση, απαντώντας στον υπουργό Δικαιοσύνης- με τον οποίο είχε άγρια κόντρα νωρίτερα - ο πρόεδρος της Λύσης δικαιολογήθηκε ότι από τις 200 φωτογραφίες από χώρο στο Κουλούρι  και οι οποίες «σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών δεν ελέγχθηκαν ποτέ», κατέθεσε στη Βουλή «δειγματοληπτικά» μόνο τρεις. «Αφού λοιπόν ο Φλωρίδης «αμφισβητεί» ακόμα και τώρα ότι υπάρχουν ανθρώπινα οστά από το βέβηλο «ξεμπάζωμα» του καταθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες» έγραψε αναρτώντας εικόνες με θολωμένα τα επίμαχα σημεία, που αποτυπώνουν οστά. Ζητά δε από τον κ. Φλωρίδη «να τις ελέγξει αντί να τις αμφισβητεί». 

Η ανάρτηση Βελόπουλου: 

«Η πραγματικότητα που είναι ο εφιάλτης Φλωρίδη:
Σήμερα στην ομιλία μου αναφέρθηκα στις 200 φωτογραφίες που υπάρχουν από το χώρο στο Κουλούρι και στην λεγόμενη «μάνδρα Πανδρεμμένου» και οι οποίες σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών δεν ελέγχθηκαν ποτέ.
Ζήτησα από τον κ. Φλωρίδη να τις ελέγξει ο ίδιος και δειγματοληπτικά του κατέθεσα τρεις. Αφού λοιπόν ο Φλωρίδης «αμφισβητεί» ακόμα και τώρα ότι υπάρχουν ανθρώπινα οστά από το βέβηλο «ξεμπάζωμα» του καταθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες.
Όλο αυτό το υλικό με τις φωτογραφίες το έχει ο σύλλογος Θυμάτων Τεμπών και ο πρόεδρος του ο οποίος απεκάλεσε τον κύριο Φλωρίδη «ανάλγητο κάθαρμα». Ευχόμαστε ειλικρινά να μην επιβεβαιωθεί ο κύριος Ασλανίδης και ο κ. Φλωρίδης να ελέγξει έστω και τώρα τις φωτογραφίες, αντί να τις αμφισβητεί».

 

Tags
Back to top button