Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Χαμός στην Κολομβία: Επεισόδια μεταξύ οπαδών σε ποδοσφαιρικό αγώνα-Βγήκαν μαχαίρια στις εξέδρες (Βίντεο)

Συνεχίζονται τα επεισόδια στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής.

Αυτή τη φορά, επίκεντρο ήταν η αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ στην Κολομβία, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω οριστικής διακοπής, με περίπου 30 οπαδούς να τραυματίζονται σοβαρά!

Με τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, ξεκίνησε μία αρχικά μικρή ένταση στις κερκίδες από μερίδα οπαδών, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση… ξέφυγε, με αποτέλεσμα να έχουμε μάχες σώμα με σώμα. Ο λόγος ήταν το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο Νασιονάλ, με περίπου 300 υποστηρικτές των φιλοξενούμενων να αντιδρούν προκαλώντας το απόλυτο χάος στις εξέδρες.

Το πράγμα χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων έβγαλαν μαχαίρια, κάτι που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό περίπου 30 ανθρώπων. Η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε ποτέ.

 

Tags
Back to top button