Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός έξω από την εκκλησία στην κηδεία της Ζ.Λάσκαρη: «Εξαφανίσου είπα»

Δεν ήταν άλλη από την τροχονόμο, η οποία συντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της.

«Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ!», φώναζε. «Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες» είπε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Με τα ίδιας ένταση νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Ωστόσο, ο άψογος συντονισμός και η αποφυγή μποριλιαρίσματος από τις μαύρες λιμουζίνες και τα τζιπ που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο στον Άγιο Διονύσιο υπήρξε δικό της κατόρθωμα.

Tags
Back to top button