Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19

Θρήνος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο κορωνοϊός «νίκησε» έναν 50χρονο τραυματιοφορέα, έπειτα από σκληρή μάχη ενός μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Χαλκίδας κατέληξε τελικά νωρίτερα σήμερα, Σάββατο από τον κορωνοϊό.

Τέλος του Απριλίου είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου, αλλά μετά από λίγα 24ωρα αργότερα άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα συμπτώματα πυρετού και ακολούθως να νοσηλευθεί και καθημερινά να χειροτερεύει.

Αμέσως διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου εργαζόταν και όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θέμα των τραυματιοφορέων είναι φλέγον καθώς αρκετοί ήταν αυτοί από το προσωπικό που διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό ενώ ένας από τους λόγους είναι και παραμένει ότι ο χώρος εργασίας τους είναι εξαιρετικά μικρός για τόσα άτομα με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολη η διάδοση.

 

Tags
Back to top button