Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τώρα κάνει και ο ιός διακρίσεις; - Σενάριο για 4ο κύμα που θα αφορά τους ανεμβολίαστους

Η κυβέρνηση φαίνεται να χρησιμοποιεί όλων των ειδών τα "όπλα" της για να αναγκάσει τους Έλληνες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Αυτή την φορά ο αναπληρωτής καθηγητής επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής στο ΕΚΠΑ,  Δημήτρης Παρασκευής μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε ότι ο ιός θα κάνει διακρίσεις και ένα ενδεχόμενο τέταρτο κύμα θα αφορά μόνο όσους δεν έχουν λάβει καμία δόση του εμβολίου.

«Σίγουρα θα είναι ήπιο, όσον αφορά στον αριθμό των κρουσμάτων, αλλά ειδικότερα στον αριθμό των νοσηλειών και των θανάτων».

Όπως επισήμανε θα αφορά κυρίως στα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί και όπως ανέφερε είναι δεδομένο ότι θα συμβεί λόγω της αύξησης της μολυσματικότητος την περίοδο, που η εξωτερική θερμοκρασία είναι μικρότερη. Ωστόσο τόνισε πως «Προσωπικά δεν θα με ανησυχούσε ιδιαίτερα εάν έχουμε μια εμβολιαστική κάλυψη μεγάλη, ειδικά στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες».

 

 

Tags
Back to top button