Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τριντό κατά Τραμπ: «Απαράδεκτος» ο χωρισμός των παιδιών από τους γονείς τους

«Δεν μπορώ να φανταστώ τί βιώνουν αυτές οι οικογένειες αυτή τη στιγμή. Προφανώς, δεν διευθετούμε με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα στον Καναδά» υπογράμμισε, προτού παραστεί σε μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πιο ευάλωτους προσδιορίζει αυτό που είμαστε ως άνθρωποι, χώρες και διεθνής κοινότητα» σημείωσε, επίσης, σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Ο επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης απηύθυνε έκκληση στους Καναδούς και σε «ολόκληρο τον κόσμο» να «επιδεικνύουν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, στους εκτοπισμένους και όλους όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους».

Tags
Back to top button