Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τραυματιοφορέας νόσησε με κορωνοϊό 12 μέρες μετά την α' δόση της Pfizer - Θα έπρεπε να έχει ανοσία άνω του 80%

Ένας 50χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Χαλκίδας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, μια είδηση που έρχεται μία ημέρα μετά το θάνατο του Θ.Κατσανέβα που και αυτός είχε κάνει την πρώτη δόση όταν τον "χτύπησε" ο κορωνοϊός.

Μάλιστα είναι σημαντική η δήλωση της αδελφής του νοσηλευόμενου που ανέφερε ότι και άλλοι συναδελφοί του ήταν θετικοί (χωρίς να έχουν εμβολιαστεί) αλλά μόνο ο άτυχος τραυματιοφορέας νόσησε που εμβολιάστηκε!

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα η Pfizer αναφέρει ότι το εμβόλιό της προσφέρει ανοσία 52% επτά ημέρες μετά την 1η δόση, με το ποσοστό να αυξάνεται στο 89% ύστερα από μια ακόμη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Pfizer, επτά ημέρες μετά τη 2η δόση, η αποτελεσματικότητα φτάνει στο 91,3% έναντι της ήπιας νόσου COVID-19 και 95,3% έναντι της σοβαρής.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες της οικογένειάς του, πριν 12 μέρες είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer και μετά από λίγες μέρες άρχισε να έχει πυρετό μέχρι που επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα με σοβαρή πνευμονία.

«Είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό και άλλοι συνάδελφοι του τραυματιοφορείς που δεν είχαν εμβολιαστεί καθόλου αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, αντίθετα ο αδερφός μου που ήταν ο μοναδικός από αυτούς που είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer κατέληξε στη ΜΕΘ και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Πήγα να τον δω στη ΜΕΘ και είδα άτομα μέσα χωρίς μάσκα. Είδα μέσα μέχρι και παιδίατρο να εξετάζει ασθενείς. Έχουμε κάνει αίτημα ως οικογένεια να πάει σε άλλο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ. Προσεύχομαι κάθε μέρα στον Θεό να τον κάνει καλά…», τόνισε η αδερφή του.

Tags
Back to top button