Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραγωδία στη Βραζιλία: 9 νεκροί σε σύγκρουση βαν με φορτηγό - 7 από τα θύματα ήταν έφηβοι

Βραζιλία: Ο Λούλα ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρωσία για τη σύνοδο των BRICS

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το βανάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στη νότια Βραζιλία, το βράδυ της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Επτά από τα θύματα ήταν έφηβοι, μέλη μιας ομάδας κωπηλασίας από το Πελότας, στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, οι οποίοι επέστρεφαν από αγώνα στο Σάο Πάολο, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα στο Γκουαρατούμπα, στην πολιτεία Παρανά.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Βραζιλίας, μόλις ένας από τους 10 επιβαίνοντες στο βανάκι, ένας 17χρονος κωπηλάτης, επέζησε. Ο οδηγός του φορτηγού, ένας 30χρονος, υπέστη ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η αστυνομία περιέγραψε ότι το φορτηγό δεν κατάφερε να φρενάρεικαι έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του βαν, το οποίο εκσφενδονίστηκε προς τα εμπρός και συγκρούστηκε στη συνέχεια με το πίσω μέρος ενός οχήματος, που οδηγούσε ένας άνδρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Κατόπιν το βανάκι άρχισε να περιστρέφεται και το φορτηγό το έριξε εκτός του δρόμου, πέφτοντας πάνω του, συμπλήρωσε η αστυνομία.

Ο πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Ο πόνος είναι ανεπανόρθωτος», έγραψε ο Λούλα.
 

Tags
Back to top button