Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία! Κάηκε 87χρονη μέσα στο σπίτι της στα Κόμαρα Έβρου

Νεκρή ανασύρθηκε, μέσα από τις στάχτες του σπιτιού της, σήμερα τα ξημερώματα, ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Κόμαρα του δήμου Τριγώνου, στον Έβρο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα, ενώ οι φλόγες, που πολύ γρήγορα εξαπλώθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη, κατέστησε αδύνατη την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού των πυροσβεστών.

Η 87χρονη, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα και διέμενε μόνη, αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτίριο.
Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της ηλικιωμένης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σημειώνεται πως στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς πυροσβεστικές δυνάμεις των κλιμακίων Δικαίων και Ορεστιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ

Tags
Back to top button