Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τουσκ: Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις 25 Νοεμβρίου για το Brexit

Κλείδωσε όπως αναμενόταν η ημερομηνία διεξαγωγής μιας έκτακτης Συνόδου Κορυφής των 28 ηγετών των κρατών-μελών της Ε.Ε. για την έγκριση του σχεδίου συμφωνίας Βρετανίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

«Αν όλα πάνε καλά, θα γίνει έκτακτη σύνοδος κορυφής για να οριστικοποιηθεί και να επικυρωθεί η συμφωνία για το Brexit. Αυτή θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 09:30» τοπική ώρα (10.30 ώρα Ελλάδος), δήλωσε ο Τουσκ από τις Βρυξέλλες.

Την Τετάρτη η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε το σχέδιο συμφωνίας Brexit στο οποίο κατέληξαν Λονδίνο και Βρυξέλλες (σ.σ.: συμφωνία για τις τεχνικές λεπτομέρειες της εξόδου) ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη Σύνοδο στις 25 Νοεμβρίου στην οποία θα οριστικοποιηθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, η Μέι έκανε λόγο για το «καλύτερο δυνατό σχέδιο που θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε».

Ως ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται σήμερα η αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Τόρις καθώς όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο κορυφαίο στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, οι υποστηρικτές του Brexit στο κόμμα της Τερέζα Μέι ίσως υποβάλουν σήμερα πρόταση δυσπιστίας.

Tags
Back to top button