Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τους κυνηγούν από παντού – «Γιούχα» σε Τσίπρα στο Λονδίνο: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» – «Δώσε και την Κύπρο» – Βίντεο

Η οργή των Ελλήνων φθάνει μέχρι το Λονδίνο. Δεν θα στέκονται πουθενά από εδώ και στο εξής. Ο Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας και έφερε μία κακή συμφωνία από το Eurogroup.

Kορόϊδεψε και κοροϊδεύει όλου τους Ελληνες. Οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να υποστούν για δεκαετίες ακόμα το βρόχο του μνημονίου και των μέτρων που θα επιβληθούν από 1/1/2019 με τις μειώσεις των συντάξεων και τις αυξήσεις των φόρων. Εχει παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής και της χώρας στους δανειστές.

Παραχωρεί τα πάντα στους Σκοπιανούς, δίνει το όνομα, την ιστορία. Η συμφωνία που υπογράφηκε, είναι παραγγελία των Δυτικών, με τον Πρωθυπουργό να συναινεί στο έγκλημα.

Τι έγινε στο Λονδίνο

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο. Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου. 

Δείτε βίντεο:

Tags
Back to top button