Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκικό βίντεο πρόκληση για την προώθηση UAV: Χτυπά ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1

Ένα προκλητικό βίντεο προς τη Ρωσία για την προώθηση του drone Akıncı UAV κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου από την τουρκική εταιρεία Roketsan.

Στο βίντεο φαίνεται ένα τουρκικό UΑV να χρησιμοποιεί μια «έξυπνη» βόμβα MAM-T, η οποία χτυπά τo ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1 σε μια έρημο και το καταστρέφει!

Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα είδος… απάντησης σε ένα βίντεο της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης, στο οποίο απεικονίζονται ρωσικά «χειρουργικά» χτυπήματα να καταστρέφουν τουρκικά drones.

Στις 18 Απριλίου, τα τουρκικά ΜΜΕ εστίασαν σε αυτό το θέμα, ότι δηλαδή σε ένα ρεπορτάζ για τις στρατιωτικές εξελίξεις στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι, παρουσιάστηκε ένα animation στο οποίο οι Ρώσοι καταστρέφουν τα Bayraktar TB-2 (το καμάρι της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας).

Ωστόσο, ο Selcuk Bayraktar, Διευθύνων Σύμβουλος της Baykar, κατασκευάστρια των TB2 και Akinci UCAV δήλωσε ότι το βίντεο δεν είναι animation και μοιάζει περισσότερο με την πραγματικότητα!

 

 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, η πρώτη δοκιμαστική πυροδότηση των τουρκικών πυρομαχικών MAM-T, η οποία αναπτύχθηκε για υψηλότερη απόδοση κεφαλής και μεγαλύτερη εμβέλεια, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το AKINCI TİHA.

Η πρώτη πτήση στο πλαίσιο των δοκιμαστικών με πυρομαχικά στο Akıncı PT-3 πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου. Στις 21 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη δοκιμαστική πτήση με πυρομαχικά και αργότερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη πυροδότηση.

Tags
Back to top button