Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τουρκικά ΜΜΕ: «H Κ/Φ «Μαχητής» μπήκε στην Σμύρνη με υψωμένη την βυζαντινή Σημαία» - Προσπαθούν «να φτιάξουν κλίμα»

ισχυρίζονται ότι με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης η Κανονιοφόρος "Μαχητής" του Πολεμικού μας Ναυτικού και ανάρτησαν υποτιθέμενο βίντεο-ντοκουμέντο όπου ανακάλυψαν την παρενόχληση τουρκικών πλοίων από ελληνικό πολεμικό πλοίο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ λοιπόν αναφέρουν ότι το ελληνικό σκάφος πλησίασε στη περιοχή Καραμπουρούν της Σμύρνης έχοντας υψωμένη μια βυζαντινή σημαία και προσπάθησε να παρενοχλήσει τις τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις οι οποίες τελικά το «εκδίωξαν». 

Πηγές του ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι στόχος των Τούρκων είναι η δημιουργία μη πραγματικών γεγονότων. 

Η κανιοφόρος «Μαχητής», σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ, έχει αναλάβει έργο στον βόρειο τομέα του Αιγαίου από τις 17 Ιανουαρίου και δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο στα Ιμια.

Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και αναδημοσιεύσεις ενός υποτιθέμενου βίντεο-ντοκουμέντο τα τουρκικά μέσα ανακάλυψαν την παρενόχληση τουρκικών πλοίων από την Κανονιοφόρο «Μαχητής» του Πολεμικού μας Ναυτικού. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα το πλοίου του ελληνικού στόλου εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία.

Στο βίντεο πάντως δεν φαίνεται πουθενά η κανονιοφόρο, αντίθετα κυριαρχούν πλάνα από το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στα Ίμια όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την Κ/Φ Νικηφόρος στην οποία επέβαινε ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ρίξει,στεφάνι στο σημείο όπου έπεσε το πλοίο με τους τρεις ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού, σαν σήμερα το 1996. 

 

 

 

Tags
Back to top button