Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

To σώμα της γέμισε με χιλιάδες όγκους αφότου γέννησε – Σοκαριστικές εικόνες

Μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις νευροϊνωμάτωση που έχουν καταγραφεί έχει η 38χρονη Charmaine Sahadeo. Η ασθένεια αυτή προκαλεί την ανάπτυξη όγκων σε όλο το δέρμα της. Έχει χιλιάδες όγκους που καλύπτουν όλο το πρόσωπό της και ακόμη μεγαλύτερους όγκους στο δεξί πόδι της, γεγονός που καθιστά επώδυνο ακόμα και το περπάτημα.

Εκτός από τις φυσικές επιπτώσεις, η Charmaine λέει ότι η κατάστασή της έβαλε τέλος στον 18χρονο γάμο της και ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά. Είναι πολύ φοβισμένη να πάει στο σχολείο των γιων της για οποιονδήποτε λόγο, σε περίπτωση που τα άλλα παιδιά την δουν και αρχίσουν να εκφοβίζουν και να επιτίθενται στα παιδιά της. Λέει επίσης ότι δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι καθώς όποιος την βλέπει απομακρύνεται τρέχοντας.

Η Charmaine είναι από το Τρινιντάντ. Ισχυρίζεται ότι είχε σχεδόν πάντα τη νευροϊνωμάτωση, αλλά ότι οι όγκοι ήταν ελάχιστα αισθητοί προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της, που είναι τώρα 15 ετών. Λέει ότι από τότε ο αριθμός των όγκων έχει αυξηθεί ραγδαία και παρόλο που έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την κατάστασή της, έχει εξαντλήσει πλέον τις θεραπευτικές επιλογές στην πατρίδα της και ελπίζει να βρει βοήθεια από άλλα μέρη του κόσμου.

Ζητάει βοήθεια από οπουδήποτε...

«Έχω ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά νευροϊνωμάτωσης στον κόσμο. Εδώ στο Τρινιντάντ δεν υπάρχει βοήθεια για μένα καθόλου. Υποβλήθηκα σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να απομακρύνω μερικούς από τους όγκους, αλλά αναπτύχθηκαν ξανά. Έχω τρεις τεράστιους όγκους στο πόδι μου και έναν μεγάλο στο πλευρό μου. Μόνο στο κεφάλι και το πρόσωπό μου υπάρχουν ίσως τρεις χιλιάδες ή περισσότεροι όγκοι», λέει η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να έχω την κατάλληλη θεραπεία. Πριν από δύο χρόνια ταξίδεψα σε μια κλινική στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες και ήταν σε θέση να με βοηθήσουν. Θα ήθελα να επιστρέψω εκεί ή να δοκιμάσω οπουδήποτε αλλού που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, είτε αυτό είναι στις Η.Π.Α. ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή οπουδήποτε στην Ευρώπη και στην Αυστραλία. Εδώ στο Τρινιντάντ είναι αδύνατο να με βοηθήσουν πια».

 

Tags
Back to top button