Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το πιο ακριβό σάντουιτς του κόσμου κοστίζει 185 δολάρια

Φάγατε το μεσημεριανό σας; Τι ήταν αυτό; Μια απλά σαλάτα; Μια κρύα σούπα ή ένα πιάτο ζυμαρικά; Μήπως θα θέλατε να δοκιμάσετε το πιο ακριβό σάντουιτς του κόσμου;

Ένα μικρό εστιατόριο, το Don Wagu, που έχει ο σεφ Σάμιουελ Κλοντς στην South William Street, στη Νέα Υόρκη, άνοιξε σήμερα και θα σερβίρει στην οικονομική περιοχή της πόλης τα πιο πολυτελή σάντουιτς βόειου κρέατος στον πλανήτη.

Το εστιατόριο, σχεδιασμένο κυρίως για take – away φαγητό – αν και υπάρχουν έξι θέσεις στο μπαρ – οι εραστές των σάντουιτς μπορούν να τρεις διαφορετικές ποικιλίες του «Sando» - όλα περιέχουν βραβευμένο βόειο κρέας wagyu (από φυλές ιαπωνικών βοοειδών).

Κάθε επιλογή παρουσιάζει το βόειο κρέας wagyu τηγανισμένο σε φρυγανιά και σερβίρεται μισοψημένο σε pain de mie (μαλακό λευκό ψωμί) με την ιαπωνική σάλτσα μπριζόλας tare, φτιαγμένη από κρεμμύδια, τζίντζερ, σκόρδο μαγειρεμένο σε σάκε, mirin, tamari και μαύρο ξύδι.

Αυτό παρουσιάζεται στους πελάτες με τηγανιτές πατάτες και φύκια.

Η διαφορά μεταξύ καθεμιάς από τις τρεις επιλογές οφείλεται στο χρησιμοποιούμενο βόειο κρέας και, ως εκ τούτου, στην τιμή. Η φθηνότερη είναι η έκδοση των 28 δολαρίων που ονομάζεται « The Washugyu», που χρησιμοποιεί κρέας από ιαπωνικό – αμερικανικό υβρίδιο, το tajima και το Black Angus.

Ακολουθεί το «A5 Miyazaki Wagyu» το οποίο χρησιμοποιεί βοδινό « miyazaki», με τιμή 75 δολάρια.

Αλλά το βαρέων βαρών σάντουιτς, είναι το A5 Ozaki. Φτιαγμένο από βόειο κρέας από αγρόκτημα οικογενειακής διαχείρισης στην επαρχία Miyazaki της Ιαπωνίας, το Ozaki είναι το μόνο βοδινό κρέας που ονομάζεται έτσι από τον αγρότη που το παράγει – τον κύριο Muneharu Ozaki. Φυσικά είναι κορυφαίο, όπως κορυφαία είναι και η τιμή του: 185 δολάρια.

Αλλά λένε πως λιώνει στο στόμα. Και σερβίρεται στο δικό του ξύλινο κουτί

 

Tags
Back to top button