Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το νέο λαχανικό που κάνει θραύση και πρέπει να το βάλεις κι εσύ στη διατροφή σου! (βίντεο)

Ένα νέο λαχανικό έκανε την εμφάνισή του στις σελίδες των food bloggers αλλά και στα πιάτα εστιατορίων των ΗΠΑ.

Το όνομά του μπορεί να μοιάζει αστείο στα Ελληνικά, όμως είναι πολύ απλό:Κολιλίνι (Caulilini). Το χαριτωμένο και εύηχο αυτό όνομα προέρχεται από το «πάντρεμα» των λέξεων κουνουπίδι και μπρόκολο/μπροκολίνι (cauliflower + broccolini).Αν και στην πραγματικότητα το λαχανικό αυτό αποτελεί ένα είδος κουνουπιδιού.

Έχει μακριά, λεπτά πράσινα κοτσάνια και λευκά «μπουκετάκια» από πάνω. Είναι πραγματικά τόσο όμορφο, που θα άξιζε να μπει σε βάζο για να στολίσει το τραπέζι μας. Αντίθετα θα μπει στο πιάτο μας γιατί έχει πολύ πιο γλυκιά γεύση από το «κλασικό» κουνουπίδι και μπορεί να γίνει τηγανητό, βραστό, στον ατμό αλλά φυσικά να καταναλωθεί και ωμό σε σαλάτα.

Σεφ και bloggers στο Instagram δείχνουν να το λατρεύουν, ενώ όλοι συμφωνούν ότι ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματός του είναι στη σχάρα, καθώς έτσι τα «μπουκετάκια» σκουραίνουν και γίνονται απίστευτα τραγανά, ενώ το κοτσάνι παραμένει ελαφρώς μαλακό και απίστευτα γλυκό.

 

Tags
Back to top button