Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το μεγαλύτερο ανεύρυσμα στον κόσμο αντιμετωπίστηκε στο Νοσοκομείο Τρίπολης

Με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το μεγαλύτερο ανεύρυσμα που έχει αναφερθεί ποτέ στον κόσμο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.


Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείο Τριπόλεως, Γεώργιος Παπασταματάκης και οι συνεργάτες του με την ενεργό συμμετοχή του διακεκριμένου Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Αθηνών, Γεώργιου Κούστας, MD, PhD και της ομάδας του, αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία τεραστίων διαστάσεων ανεύρυσμα στις έσω λαγόνιες αρτηρίες (στην κοιλιά). Η διάμετρος ξεπερνούσε τα 14 εκ. στο ένα και 10 εκ. στο άλλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει περιγραφεί ουδέποτε παγκόσμια επιβίωσης ανθρώπου με τόσο μεγάλο ανεύρυσμα στις ανωτέρω περιοχές. Η επέμβαση έγινε στις 28 Φεβρουαρίου σε άτομο ηλικίας 86 ετών.

Παρά την πολύωρη επέμβαση και την μεγάλη ηλικία του ασθενούς , ο 86χρονος ξύπνησε και βρίσκεται στο δωμάτιό του όπου αναρρώνει.

Οι δύο επιστημονικές ομάδες συνεργάστηκαν άρτια με άριστα αποτελέσματα.


Πηγή: gkoustas.gr

Tags
Back to top button