Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το Mannequin Challenge από άτομα με Πάρκινσον που σοκάρει και ευαισθητοποιεί (βίντεο)

Το διαδίκτυο περνάει διάφορες “φάσεις” περιοδικά. Η τελευταία “μόδα” είναι φυσικά το mannequin challenge. Το κάνουν όλοι. Είναι κάτι που σίγουρα κερδίζει εντυπώσεις. Μόνο που η λέξη challenge (πρόκληση) παίρνει την σωστή της διάσταση μόνο στο εκπληκτικό βίντεο που θα δείτε εδώ.


Πρόκειται για την προσπάθεια (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης) μιας ομάδας ασθενών σε κλινική της Αυστραλίας για τη νόσο του Πάρκινσον να φέρουν εις πέρας ένα μοναδικό mannequin challenge που μας σοκάρει όλους.

Όχι επειδή δεν ξέραμε το τρέμουλο και τα προβλήματα που συνοδεύουν αυτή την εκφυλιστική εγκεφαλική νόσο. Αλλά επειδή μας φέρνει αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα του διαδικτύου. Μας κάνει να δούμε τα πράγματα σε μια σωστή προοπτική.

Ίσως μετά από αυτό το βίντεο να μάθουμε όλοι να χρησιμοποιούμε πιο σωστά την λέξη challenge στο… mannequin challenge…

Πηγή:iatropedia.gr


Tags
Back to top button