Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Το Μαξίμου απαντά στον Μητσοτάκη για το αφορολόγητο

Στις νέες δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα από το Χαλάνδρι, σχετικά με το αφορολόγητο, απαντούν πηγές του Μαξίμου.

«Ο κ. Μητσοτάκης κρούει ανοιχτές θύρες για το αφορολόγητο, όπως είχε κάνει και με την περικοπή στις συντάξεις. Όλοι θυμούνται ότι είχε καταθέσει αντίστοιχη τροπολογία το καλοκαίρι του 2018, αφού πρώτα είχε ενσωματώσει την περικοπή στο πρόγραμμα της ΝΔ. Φαίνεται δεν πήρε το μάθημά του» αναφέρουν σε σχόλιό τους κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν στον πρόεδρο της ΝΔ «ότι ο πρωθυπουργός από τις 15 Απριλίου έχει δεσμευθεί για ακόμη μία φορά ότι όσο είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δε θα μειωθεί το αφορολόγητο, αλλά θα ληφθούν και άμεσα νέα μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης και κοινωνικής ενίσχυσης».

Όπως υποστηρίζουν «δύο εβδομάδες μετά, ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε άρον- άρον να προαναγγείλει τροπολογία για την κατάργηση του μέτρου. Μπορεί να έχει μία χρονοκαθυστέρηση, αλλά ακόμη και έτσι καλωσορίζουμε τη μεταστροφή του προέδρου της ΝΔ».

«Ο κ. Μητσοτάκης θα περιμένει και όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα τα ψηφίζει ένα-ένα», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Tags
Back to top button