Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το κύμα εμφανίσεων Α.Τ.Ι.Α., το 1957…

Τον Νοέμβριο του 1957, μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα διέσχιζαν καθημερινά τους ουρανούς σε διάφορες χώρες. Τη διέλευσή τους πιστοποιούσαν εκατοντάδες αξιόπιστων ατόμων.Οι παρατηρητές αυτών των εμφανίσεων στην Αγγλία έλεγαν ότι ένα εκ των δύο συνέβαινε: Ή είχε δημιουργηθεί ομαδική οφθαλμαπάτη λόγω της εκτόξευσης των δύο σοβιετικών δορυφόρων Σπούτνικ 1 (εκτοξεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1957) και Σπούτνικ 2 (εκτοξεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1957) ή επρόκειτο πράγματι περί “νέας εκπλήξεως”, η οποία θα ανακοινωνόταν προσεχώς. Ιδού τι μεταδιδόταν από διάφορα σημεία της Γης:Στις 10 Νοεμβρίου του 1957, χωρικοί της κεντρικής Κύπρου αντιλήφθηκαν στον ουρανό δυο κυκλικά αντικείμενα που έμοιαζαν με μεγάλα βαρέλια κρασιού. Οι χωρικοί προσέθεσαν ότι τα ιπτάμενα αυτά “βαρέλια” κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς τα βορειοανατολικά και σε χαμηλό σχετικά ύψος, ενώ φαίνονταν να κατεβαίνουν στο βάθος του ορίζοντα.Το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1957, ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο εθεάθη πάνω από την Ιαπωνία, το οποίο ήταν λαμπρό σαν τη Σελήνη και συνοδευόταν από έναν ρυθμικό ήχο. Το Αστεροσκοπείο του Τόκιο ανακοίνωσε ότι κατά πληροφορίες από διάφορες περιοχές της χώρας, το χρώμα του φωτεινού αντικειμένου μεταβαλλόταν από κόκκινο μέχρι ανοιχτό πράσινο.Τη νύχτα του Σαββάτου της 9ης Νοεμβρίου του 1957, πολλοί κάτοικοι του Γκρατς, στην Αυστρία και ιδίως οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, αντελήφθησαν στον ουρανό έναν δίσκο πρασινωπού χρώματος, ο οποίος άφηνε πίσω του μια φωτεινή γραμμή. Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο ανυψώθηκε απότομα σε μεγαλύτερο ύψος και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση προς βορρά.Ένας νεαρός αστρονόμος του εθνικού Αστεροσκοπείου της Τουλούζης, ονόματι Σαπουί, παρακολούθησε με τη βοήθεια διόπτρων ένα περίεργο αντικείμενο ελλειπτικού σχήματος, το οποίο ήταν έντονα λαμπερό και κατευθυνόταν προς βορειοδυτική κατεύθυνση, 38 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα. Το παράξενο αντικείμενο εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν επανειλημμένως.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 12/11/1957…
Tags
Back to top button