Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Προσγείωση άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου σε χωριό της Γαλλίας, το 1957…

Στις 16 Απριλίου του 1957, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδιδε από την Μπρινιόλ την είδηση ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε προσγειωθεί επί γαλλικού εδάφους!Δύο γυναίκες διαβεβαίωναν κατηγορηματικά ότι ένα μηχάνημα ελλειψοειδούς σχήματος είχε εμφανιστεί στις 15 Απριλίου εκείνης της χρονιάς, στις 15:00, σε απόσταση 800 μέτρων από το χωριό Βεν, το οποίο απέχει δέκα περίπου χιλιόμετρα ανατολικά της Μπρινιόλ.Οι δύο αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι λίγο πριν αντιληφθούν το μηχάνημα, είχαν ακούσει έναν ισχυρό κρότο σιδηρικών. Κατόπιν, έπαψε κάθε θόρυβος και η μυστηριώδης πτητική μηχανή εμφανίστηκε, κινούμενη βραδέως, σε ύψος τριάντα περίπου μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους.Στη συνέχεια, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο προσγειώθηκε σε έναν χωματόδρομο, σε απόσταση πενήντα περίπου μέτρων από τις δύο εμβρόντητες γυναίκες. Λίγο αργότερα άρχισε να ανυψώνεται και εξαφανίστηκε ολοταχώς με κατεύθυνση προς τον νότο, με εκκωφαντικό θόρυβο.Οι χωροφύλακες που ειδοποιήθηκαν, έσπευσαν επί τόπου, όπου διαπίστωσαν ότι η γη είχε πατηθεί στο σημείο που τους είχαν υποδείξει οι δύο μάρτυρες και διακρινόταν χαρακτηριστικά η επιφάνεια, την οποία χρησιμοποίησε το μηχάνημα για τη σύντομης διάρκειας προσγείωσή του.Έπειτα από αυτά, αναμενόταν η επί τόπου άφιξη διάφορων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 17/04/1957…
Tags
Back to top button