Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το ήξερες ότι υπάρχει φρούτο που έχει γεύση σοκολάτας; (φωτό)

Δυστυχώς δεν υπάρχει το φρούτο στην Ελλάδα, γιατί αν υπήρχε σίγουρα θα είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία. Σκέψου ότι θα έτρωγες φρούτο και θα γευόσουν σοκολάτα! Υπάρχει καλύτερο;

Το «μαύρο sapote» ή αλλιώς «Diospyros digyna» είναι ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον τροπικό φρούτο γνωστό σε περιοχές όπως ανατολικό Μεξικό, κεντρική Αμερική, Φλόριντα και Χαβάη όπου το κλίμα το βοηθά να ευδοκιμήσει. Είναι ένας καταπληκτικός συνδυασμός φρούτου και επιδορπίου που ξαφνιάζει ευχάριστα γιατί περιέχει τουλάχιστον διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από το πορτοκάλι και είναι χαμηλό σε λιπαρά. Το αποκαλούν και φρούτο «σοκολατένια πουτίγκα» αφού η γεύση του είναι ήπια γλυκιά με νότες σοκολάτας. Άγουρο είναι λίγο πικρούτσικο οπότε ιδανικό για κατανάλωση είναι όταν ωριμάσει και μαλακώσει.

Εξωτερικά, όταν ακόμα δεν έχει ωριμάσει, μοιάζει με μεγάλη άγουρη ντομάτα αλλά μόλις ωριμάσει ο φλοιός του αποκτά ένα βαθύ λαδί χρώμα. Η σάρκα του είναι κολλώδης και μαλακή, έχει σκούρο καφέ χρώμα και δίνει σοκολατένια διάσταση σε λικέρ, μους, παγωτά, αλλά και κάθε λογής επιδόρπια αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της σοκολάτας. Με άλλα λόγια είναι το όνειρο κάθε φανατικού της θεάς σοκολάτας.

 

 

Tags
Back to top button