Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το ιδανικό πρωινό: Νόστιμη και δροσερή αγγουρόσουπα

Αύριο ξεκινήστε τη μέρα σας με μία δροσιστική και δυναμωτική αγγουρόσουπα.

Προετοιμασία 5′, Αναμονή 1 ώρα τουλάχιστον,

Υλικά (για 2 μερίδες)

260 γρ. μικρά αγγούρια, βιολογικά, με τη φλούδα

15 γρ. φρέσκο τζίντζερ

3 κ.σ. χυμό λεμόνι (λίγο παραπάνω ή λίγο λιγότερο ανάλογα με το πόσο ξινό το προτιμάτε)

5 μεγάλα φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο

2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου (και σε σουπερμάρκετ)

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

4-5 τουφίτσες άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Διαδικασία

Κόβουμε το αγγούρι σε μικρότερα κομμάτια. Τρίβουμε το τζίντζερ στον τρίφτη ή το ψιλοκόβουμε. Βάζουμε το αγγούρι, το τζίντζερ, τα φύλλα δυόσμου και τον χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε καλά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τον άνηθο. Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέσα τον άνηθο. Δοκιμάζουμε, και αν χρειάζεται συμπληρώνουμε αλατοπίπερο.

Κλείνουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, να παγώσει προτού σερβίρουμε. Για το γραφείο μπορούμε να τη βάλουμε στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ και να την αποθηκεύσουμε σε ειδικό κουτί-θερμός. Μπορούμε να σερβίρουμε και με 1-2 παγάκια ή ακόμη καλύτερα με λίγο τριμμένο πάγο.

Tags
Back to top button