Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το επιδόρπιο της ημέρας: Παγωτό λεμόνι χωρίς παγωτομηχανή

Ένα παγωτό για το καλοκαίρι που ξέρετε τι περιέχει.

Υλικά για 4-6 μερίδες

100 γραμμάρια ζάχαρη

1/2 κούπα χυμό λεμονιού φρέσκο

Ξύσμα από δύο λεμόνια (προαιρετικά)

50 γραμμάρια μέλι ρευστό προς λιωμμένο

1 ποτήρι φρέσκο γάλα με λιπαρά

400 ml κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά

Εκτέλεση

Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μέλι και χτυπήστε τα καλά στο μίξερ, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίξτε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και ανακατέψτε ξανά.
Πάρτε ένα άλλο μπολ και ρίξτε μέσα την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε με το μίξερ, έως ότου γίνει σαντιγί. Προσθέστε τη σαντιγί στο προηγούμενο μπολ και χτυπήστε τα υλικά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Βάλτε έπειτα το μπολ στην κατάψυξη για 6 ώρες. Για να πετύχετε την αφράτη υφή του παγωτού, βγάλτε το ανά περίπου δύο ώρες από την κατάψυξη και ανακατέψτε το καλά με ένα κουτάλι.

Tags
Back to top button