Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το επιδόρπιο της ημέρας: Γρήγορο κέικ βανίλιας

Είναι γρήγορο και εύκολο ενώ παράλληλα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Υλικά

1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. βούτυρο και λίγο για το άλειμμα της φόρμας

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

4 αυγά

1 δόση σκόνη ή εσάνς βανίλιας

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο ενώ φτιάχνετε τη ζύμη. Χτυπήστε το βούτυρο μαλακωμένο, με το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά και την βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ. Στην συνέχεια προσθέστε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε καλά, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Αλείψτε μία αντικολλητική φόρμα με λίγο βούτυρο και αδειάστε το μείγμα από το μπολ. Ψήνετε στους 180º C για 45′-50′.

Tags
Back to top button