Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το απίστευτο κόλπο που θα διατηρήσει τις μπανάνες σας κίτρινες και λαχταριστές για περισσότερο καιρό!

Οι πολύ ώριμες μπανάνες, δηλαδή εκείνες που έχουν πολλές μαύρες πιτσιλιές πάνω τους, είναι πολύ καλύτερες για την υγεία σου από τις κίτρινες ή τις ελαφρώς πράσινες, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει η πέψη τους από τον οργανισμό, ενώ έχει αποδειχθεί πως μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό.


Ωστόσο είθισται να τρώμε πρώτα με τα μάτια, με αποτέλεσμα να έχουμε την τάση να τις αποφεύγουμε, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η μαυρισμένη όψη τους είναι κάπως… αποκρουστική, αναφέρει το olivemagazine.

Υπάρχει ωστόσο ένα μοναδικό κόλπο για να διατηρούνται οι μπανάνες στον πάγκο της κουζίνας σου κίτρινες, και χωρίς μαύρα σημάδια, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ξεχωρίσεις μία μία από το τσαμπί και στη συνέχεια να τυλίξεις το κοτσάνι καθεμιάς με ένα κομμάτι διαφανούς μεμβράνης.

Με τον τρόπο αυτό, το αιθυλένιο που οφείλεται για την ωρίμανση της μπανάνας και το οποίο εκλύεται από το σημείο που θα καλύψεις με τη μεμβράνη, δεν μπορεί να δράσει και έτσι το κίτρινο φρούτο παραμένει λαχταριστό για περισσότερο καιρό.


Tags
Back to top button