Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το ανακαινισμένο νοσοκομείο Μυτιλήνης εγκαινίασε ο Π. Παλάκης

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Πρόκειται για το μοναδικό νοσοκομείο του νησιού, κατασκευασμένο το 1931, που επεκτάθηκε με την κατασκευή δυο νέων κτιρίων, περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων, και ενώ εκσυγχρονίστηκε και η παλαιά πτέρυγα, συνολικού εμβαδού 8.500 τετραγωνικών μέτρων.

Εγκαινιάζοντας τη νέα περίοδο της προσφοράς του νοσοκομείου Μυτιλήνης στους κατοίκους της Λέσβου, και όχι μόνο, ο κ. Πολλάκης αναφέρθηκε στη «νέα περίοδο για τη χώρα που σηματοδοτεί η έξοδος από τα μνημόνια», ενώ σημείωσε πως «έχει κοπεί η μίζα στην κορυφή της πυραμίδας, όπου τα πολλά λεφτά πάνε σε λίγους, πράγμα που μας επιτρέπει να κάνουμε έργα». «Είναι μεγάλο το αποτέλεσμα όταν δεν "τα πιάνεις". Το αποθεματικό του υπουργείου το διαθέτουμε σε έργα. Κι όταν δεν "τα πιάνεις ", το ένα ευρώ γίνεται δύο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πολλάκης ανακοίνωσε την ανακατασκευή της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Μυτιλήνης, που βρίσκεται έξω από τις νέες ή τις ανακαινισμένες παλιές πτέρυγες, και ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου «να τελειώνουμε με τους εργολάβους», εξηγώντας ότι εξοικονομούνται πολύ περισσότερα χρήματα όταν επιλέγονται οι ατομικές συμβάσεις από τους εργολάβους καθαριότητας. «Πρέπει να φύγουν στους επόμενους τέσσερις μήνες, είστε το μόνο νοσοκομείο στο Βόρειο Αιγαίο με εργολάβους» σημείωσε.

Τέλος ο κ. Πολλάκης ανακοίνωσε ότι θα ενισχυθεί το νεοϊδρυθέν αιμοδυναμικό τμήμα με την αγορά στεφανιογράφου, καθώς και η μονάδα νεογνών, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι αεροκομιδές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button