Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το 2020 θα έχουμε κοκτέιλς που θα «προσφέρουν» χαλαρή διάθεση αλλά όχι άγριο μεθύσι

Ο καθηγητής David Nutt, που διδάσκει στο Αυτοκρατορικό Κολέγιο του Λονδίνου, αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στο λανσάρισμα της προσωπικής του φόρμουλας για hangover-free κοκτέιλς. Υποστηρίζει ότι θα σού χαρίζουν την ίδια χαλαρή διάθεση με το αλκοόλ, αλλά χωρίς τον έντονο πονοκέφαλο και τις ναυτίες το επόμενο πρωί.

Υπολογίζει μάλιστα ότι θα έχει πουλήσει τα εν λόγω ποτά σε πάνω από 100 μπαρ μέχρι τις αρχές του 2020. Για να φτάσει στη σημερινή του φόρμουλα έχει πειραματιστεί με πάνω από 80 ουσίες που μιμούνται τις επιδράσεις του αλκοόλ και τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει 7 εκατομμύρια λίρες για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας πριν πουληθεί το προϊόν. “Δουλεύω στο χώρο από το 2005 χωρίς καμία εμπορική επιτυχία”, δήλωσε ο καθηγητής σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Έτσι πριν μερικά χρόνια ξεκίνησα να δουλεύω με επιχειρηματίες που μού εξήγησαν ότι θα πρέπει να βρω επενδυτές», συνέχισε.

Ο καθηγητής υποστηρίζει πως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ποτών αυτών είναι ότι οι καταναλωτές θα βιώνουν μόνο ένα ασφαλές επίπεδο μέθης. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το συνθετικό αυτό αλκοόλ δεν οδηγεί στην δημιουργία ακεταλδεΰδης, ενός τοξικού προϊόντος που προκύπτει από το μεταβολισμό του αλκοόλ. Οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν πως τα κοκτείλ αυτά ίσως λύσουν το πρόβλημα του αλκοολισμού που ολοένα αυξάνεται και μειώσουν τον αριθμό των τροχαίων που οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Tags
Back to top button